BETROKKENHEID EN PRODUCT ZIJN VAN INVLOED OP DE KOSTEN VAN INFLUENCERMARKETING

Betrokkenheid is een van de alternatieve maatstaven die merken hebben gebruikt. Hoewel het gemakkelijk is om nepvolgers te kopen, is het moeilijker om nepbetrokkenheid te kopen (hoewel het niet onmogelijk is). Wanneer influencers hun volgers ertoe kunnen brengen om zich bezig te houden met hun posts op sociale media, wordt de influencer-marketingcampagne effectiever voor het merk, aangezien die volgers in wezen betrokken zijn bij het merk.

Bovendien geven algoritmen voor sociale media prioriteit aan betrokkenheid. Hoe meer positieve betrokkenheid een post krijgt, hoe meer mensen de post zullen zien. Beïnvloeders met een hoger betrokkenheidspercentage hebben een grotere kans op een groter bereik.

Dus hoe hoger de betrokkenheid van de influencer, hoe duurder de campagne zal zijn.

Het product dat u verkoopt (of de branche waarin u zich bevindt) kan ook van invloed zijn op de kosten van uw influencer-marketingcampagne. Het inhuren van een influencer om reclame te maken voor een sportwagen kost over het algemeen meer dan het inhuren van een influencer om een ​​fruitsapje te promoten.

www.nextchapter.agency

https://www.nextchapter.agency/